El director general dels Mossos d’Esquadra visita Gironella

 0929 visita mossos

El Sr. Pere Ferrer es va reunir amb l’alcalde i van visitar l’empresa Transforma 21 SL (Bergadana)

El director general dels Mossos d’Esquadra va aprofitar una vista a l’empresa gironellenca Transforma 21 SL, experts en la transformació d’ambulàncies, cotxes fúnebres i vehicles policials, per reunir-se amb l’alcalde del municipi, David Font, part de l’equip de govern i el cos d’agents locals. 

Font ha explicat que la reunió es va centrar en la seguretat del municipi, i la possibilitat d’augmentar la presencia d’oficials per frenar delictes contra la salut pública derivats del consum de droga, i evitar els actes incívics puntuals. A la vegada, va obrir la predisposició a seguir col·laborant conjuntament entre els dos cossos policials, posant en valor el conveni de la Xarxa Rescat (de comunicacions amb el cos de Mossos d’Esquadra) que aquest any hem renovat. Així mateix, se li va traslladar la necessitat de reforçar les plantilles de la comissaria de Berga, que no sempre pot donar resposta a totes les demandes del territori. El director general va ser receptiu amb la demanda, exposant que properament es graduarà una nova promoció d’agents que tot el país se’n beneficiarà.

L’alcalde va explicar que en paral·lel a la visita s’ha organitzat una exposició que tracta sobre temes de seguretat ciutadana al Casal Cívic La Llar, i que un cop finalitzi, el cos dels Mossos d’Esquadra faran xerrades per seguir sensibilitzant i aproximant-se a la població. L’exposició tracta temes com la seguretat al banc, a la llar, al comerç, al carrer, al mòbil i internat i l’ajuda de l’entorn. 

En la seva visita a Gironella el director general va visitar l’empresa Bergadana, que està executant la transformació de la nova flota de més de 380 vehicles que properament el cos de Mossos d’Esquadra disposarà. Durant la visita a l’empresa, va poder comprovar l’aposta de la companyia gironellenca en la recerca i el desenvolupament pioner de noves tecnologies i acabts dels vehicles que han de permetre un millor dia a dia de tot el cos i per tota la ciutadania del país.

WhatsApp Image 2021 09 29 at 13.31.10WhatsApp Image 2021 09 29 at 13.31.09

WhatsApp Image 2021 09 28 at 12.35.57 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a