L’alcalde de Gironella es reuneix amb la consellera de la presidència del govern de Catalunya, Laura Vilagra

WhatsApp Image 2022 02 01 at 15.43.27

S'han tractat problemàtiques locals però també genèriques del món local

L’alcalde de Gironella, David Font, es reuneix amb la consellera de la presidència del govern de Catalunya Laura Vilagra. Durant la trobada, l’alcalde ha posat sobre la taula diferents problemàtiques i temes que afecten no només l’Ajuntament de Gironella sinó també el món local en general.

En primer lloc, l’alcalde ha demanat a la consellera la necessitat de poder impulsar un pla de reforma d’instal·lacions esportives que afecten el món local per les quals hi passen centenars infants i joves cada setmana, per poder-les adaptar i adequar no només a les normatives actuals sinó també a les necessitats que tenen clubs infants per portar a terme les seves pràctiques esportives, àmbit que la consellera s’ha compromès a impulsar-ne el suport aquest any i el vinent. En segon lloc l’alcalde també li ha traslladat el suport i la necessitat de generar canvis en el personal de les administracions públiques, de tal forma que sigui possible avaluar-ne el seu rendiment i retribuir també la seva tasca en funció d’uns objectius mesurables i quantificables de forma variable, de forma similar com passa a l’empresa privada.

L’alcalde també li ha traslladat l’agraïment per impulsar novament el Pla únic d’obres i serveis a Catalunya 2020-2024 i facilitar així que els municipis poguessin tirar endavant inversions que teníem planificades per aquests anys. En última instància, l’alcalde també li ha fet saber la preocupació que es diu el territori arrel de l’anunci d’una consulta vinculant els jocs olímpics d’hivern sense tenir en compte la comarca del Berguedà. En aquest sentit, l’alcalde li ha fet saber que és necessari fer públic el projecte que s’està treballant, quin aplicar-hi els agents polítics privats i econòmics del territori, i garantir la participació directa del Berguedà en aquest projecte olímpic de futur.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a