L’Ajuntament de Gironella aprova el Pla d’igualtat de gènere

8m gironella

El document inclou 30 accions per implantar

El Ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar el Pla d’igualtat de Gènere, un document que incorpora transversalment la perspectiva de gènere i que promou la igualtat efectiva entre homes i dones i la no-discriminació de les persones del col·lectiu LGTBI en el conjunt de les seves accions.

El pla està dividit en vuit capítols que parlen de la cultura i gestió organitzativa, les condicions laborals, l’accés a l’organització, la formació, la promoció i/o desenvolupament professional, la retribució, el temps de treball i coresponsabilitat, la comunicació no sexista i la salut laboral.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, ha explicat que “el pla inclou un total de 30 accions dirigides a tots els col·lectius que treballen a l’Ajuntament, organitzades en els 9 eixos mencionats anteriorment.” En concret el pla permet conèixer quin és el punt de partida, i visibilitzar les possibles desigualtats existents. A partir d’aquí s’han establert els àmbits d’actuació, com també els objectius i accions que s’han de portar a terme.

Pla d’igualtat de gènere.

ACTES 8M A GIRONELLA

Lectura dramatitzada "Enfilall de dones fetes de lletres"

A càrrec de Carme Callol i Judith Cobeña

8 de març

Biblioteca municipal

19.00h

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a