David Font és escollit novament alcalde de Gironella

David Font és escollit novament alcalde de Gironella

Ambdós caps de llista, David Font i Albert Xoy, han mantingut la seva candidatura per ser alcalde; Font ha obtingut 8 vots de CiU i Xoy, 3 d’ERC

El repte de seguir transformant i millorant el municipi, i el repte de ser també part de la construcció de Catalunya en llibertat han centrat part del discurs de David Font, alcalde de Gironella, durant el Ple de constitució de l’Ajuntament que s’ha celebrat aquest dissabte 13 de juny a les 12h del migdia.

D’aquesta manera, l’ambició de l’equip de govern és treballar per Gironella i per a tots els seus ciutadans amb una dedicació total, governant des de la unitat i la responsabilitat.

Font, que ha rebut la vara de batlle de mans de Josep M. Castellà, ha manifestat que segueix la predisposició a escoltar i a tirar iniciatives plegats, com ja es va fer en l’anterior legislatura, i prova d’això és que la major part de les iniciatives proposades han rebut el suport de tots els grups polítics representants a l’anterior Ple.

CiU manté el nombre de regidors en un Consistori que passa de 13 a 11 regidors

Els 11 regidors que formen el nou Ajuntament són David Font, Sílvia Corbera, Maria Àngels Sallés, Josep Maria Castellà, Mònica Flores, Roger Ballús, Lluís Vall i David Saborido, per CiU; i Albert Xoy, Marc Rojas i Joana Pons, per ERC.

Algunes de les propostes esmentades durant el discurs d’investidura han estat les de posar en valor allò que en té i no se n’està fent ús, i rehabilitar allò que fa més d’una dècada que se’n sent parlar però no s’ha aconseguit. Com l’Escola de Gironella i edificis com la Caserna, la piscina coberta o l’antic Institut de Sant Tomàs d’Aquino.

L’alcalde de Gironella també ha mostrat el seu suport al procés i al país, al president Mas i al Parlament de Catalunya, i també al president i al Parlament que surtin de les noves eleccions nacionals sempre i quan el seu compromís sigui inequívoc cap a la independència.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a