Afectacions al trànsit en motiu de la sailfish

sailfish web

El proper diumenge 18 de setembre tindrà lloc la prova Sailfish a la comarca del Berguedà. Aquesta mitja triatló passa per diferents municipis de la comarca, entre ells Gironella

Per motius de seguretat, l'entitat organitzadora ha acordat amb el Servei Català de Trànsit algunes afectacions a la circulació normal de vehicles. Concretament i a Gironella, tota l'antiga C1411 que va del trencant de l'entrada nord fins l'entrada sud de Gironella estarà tancada al trànsit de vehicles de les 8:45 a les 11:30 aproximadament (podria obrir-se abans si l'últim corredor ja ha passat pel municipi), i quedarà afectada per complet l'avinguda Catalunya i la carretera Bassacs.

La recomanació és de no utilitzar el vehicle durant aquestes hores, i si cal fer-ho utilitzar els carrers laterals i altres vies per arribar a la C-16.

Per altra banda i com en els anys anteriors, es manté un carril en sentit ascendent pel trànsit entre Cal Prat i Viladomiu Vell, per garantir la sortida dels habitants que resideixen a les colònies industrials.

Des de l'Ajuntament lamentem les molèsties que això pugui acabar causant, i us animem a sortir al carrer a veure aquesta prova, que en el seu conjunt consta d’1.9km de natació, 90km de bicicleta i 21km de cursa a peu.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a