Gironella obre la contractació d’un mestre per la llar d’infants municipal

20140405 llardinfants

La plaça és a temps parcial, per 20 hores setmanals, i els candidats han de posseir la titulació de mestre/a especialista en educació infantil o qualsevol altre títol declarat equivalent

La plaça és fruit de l’expedient de modificació de crèdit aprovat durant l’últim ple, que permetrà contractar un mestre per la llar d'infants municipal, a requeriment del departament d'ensenyament. Aquesta contractació també va requerir una modificació de la plantilla de personal de l’Ajuntament de Gironella que es va aprovar per unanimitat.

El procés es mantindrà publicat fins el dia 6 del mes d’octubre, i les persones que desitgin prendre-hi part disposaran de 20 dies naturals per presentar en el registre d'entrades de l'Ajuntament de Gironella la corresponent sol·licitud, en el model que podeu trobar a l'Annex 2 d'aquest enllaç i que també es facilitarà a les dependències municipals.

Podeu consultar els detalls de la convocatòria al document publicat al Tauler d’Anuncis

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a