L’Ajuntament de Gironella renova i augmenta el conveni de prestacions d’acolliment social amb la Fundació Residència Sant Roc

 conveni social

Des del 2003 se n’han beneficiat unes 20 persones

L’Ajuntament de Gironella i la Fundació Residència Sant Roc han renovat i ampliat conveni de col·laboració que contempla facilitar l’accés a la residencia als vilatans de Gironella, vigent des de l’any 2003. El consistori ha pogut col·laborar des de llavors amb la Fundació ja que disposa de la competència de gestionar ajuts econòmics d’allotjament residencial diürn temporal o estades en habitatges tutelats a persones grans.

La regidora d’atenció a les persones, Teresa Terricabres, afirma que aquesta col·laboració garanteix que els gironellencs puguin disposar d’aquest servei, i afegeix que aquesta col·laboració complementa les ajudes per obtenir una plaça pública a la residència a través de la Generalitat. Terricabres valora molt positivament aquesta col·laboració ja que des del 2003 se n’han beneficiat unes 20 persones, i en els últims 5 anys l’ajuntament hi ha destinat aproximadament 90.000€.

La iniciativa, pionera en aquest àmbit, contempla ajuts econòmics destinats a aquelles persones en situació de màxima necessitat i dependència, que després d’un informe tècnic valoratiu de l’Equip Bàsic d’Atenció Social (EBAS), compleixen els requisits necessaris per ser-ne beneficiaris.

Enguany, el consistori hi destina uns 25.000€, que juntament amb l’aportació econòmica de la Fundació Sant Roc, l’ajut pot arribar a cobrir el 100% de la quota del servei.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a