S’obre la convocatòria d’ajudes a les entitats de Gironella, amb 22.500€ de pressupost

 subvencions 2017

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 2 d’abril

L’Ajuntament de Gironella ha obert la convocatòria de subvencions per a activitats que realitzin les associacions i entitats del poble sense ànim de lucre. Es tracta de 22.500€ en total, per la via de concurrència competitiva, i que se sumen als convenis vigents amb Creu Roja del Berguedà, i l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà, així com també el Club Futbol Atlètic Gironella pel manteniment i neteja de les instal·lacions.

L’alcalde de Gironella, David Font, explica que amb aquestes ajudes “l’ajuntament vol acompanyar les entitats en els seus projectes, sempre que siguin integradors i oberts a la ciutadania en general”. Font també remarca la importància que el teixit associatiu té pel municipi: “tenim més de 50 entitats registrades, i totes elles fan activitats, algunes setmanalment i altres només puntualment”, detalla.

El termini per presentar la documentació acaba el 2 d’abril. Com a novetat, aquest any, les entitats rebran les notificacions de la sol·licitud a través del certificat digital. Les entitats interessades que no en disposin, poden obtenir-lo al Consell Comarcal del Berguedà de forma gratuïta. A més, i com en anys anteriors, les entitats hauran de justificar a través de les factures el 70% del pressupost presentat, independentment de l'import de la subvenció atorgada.

 Podeu consultar els documents de la convocatòria aquí:

Sol·licitud de subvenció

Bases subvencions

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a