Gironella es desperta amb 20 centímetres de neu

 2702 nevada

Els equips municipals segueixen treballant

Després de la nevada d’aquesta nit Gironella s’ha despertat amb 20cm de neu. Des d’ahir l’ajuntament treballa per netejar els carrers i voreres per a garantir la bona circulació  de vianants i vehicles. Les actuacions de neteja i millora de la via continuaran al llarg del matí, i es demana als vilatans comprensió durant aquest episodi de nevades, no habitual a Gironella.

Des del consistori s’informa que el punt de recollida de sal és a l’Avinguda Catalunya, 2, al magatzem de la brigada municipal, a l’antic escorxador, i es demana extremar precaucions. També s’informa que les escoles i els edificis públics estan accessibles, i s’agraeix als veïns la seva col·laboració.

Les previsions meteorològiques apunten a nous episodis de neu per aquesta tarda, i es demana seguir extremant precaucions.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a