L'Ajuntament de Gironella participa en el programa de joves en pràctiques

 joves practiques

Aquest és el tercer any que l’ajuntament participa en el programa

Gironella és un dels deu ajuntaments del Berguedà que el passat mes de novembre van contractar joves dins del programa de Garantia Juvenil, sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur” . En el cas de Gironella, es va contractar una persona que ha estat treballant en la plaça de tècnic administratiu i de turisme. 

El contracte de treball està efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/213/2016, d’1 d’agost, i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

 A més de l'Ajuntament de Gironella, 9 ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal també tenen joves d’aquest programa treballant-hi. La iniciativa permet agafar experiència i millorar el currículum dels 12 nois i noies contractats, ja que en alguns casos, és la seva primera feina i porta d’entrada al món laboral.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a