Gironella reparteix 108 roses solidaries

0423 roses solidaries

77 voluntaris han participat al projecte "Roses solidàries"

El dia 23 d’abril en motiu de la Diada de Sant Jordi a Gironella 40 voluntaris van repartir 108 roses solidaries a gironellencs majors de 80 anys que viuen sols.

El projecte, que enguany ha arribat a la sisena edició, va sorgir de la col·laboració entre els serveis socials municipals i el Casal de la Gent Gran “La Llar”, i té la finalitat d’entregar una rosa fabricada a mà a aquelles persones majors de 80 anys de Gironella i que viuen soles.  Aquesta iniciativa està oberta a totes les persones i entitats gironellenques que voluntàriament reparteixen les roses solidaries per la Diada de Sant Jordi.

Teresa Terricabras, regidora d’atenció a les persones, valora molt positivament l’experiència i agraeix el paper dels voluntaris, sense els quals no seria possible el projecte. Terricabras, destaca la implicació dels vilatans i les diverses entitats, que en un dia tant especial com Sant Jordi dediquen una part del seu temps a visitar  i entregar les roses a les persones grans.

Les roses, fetes a mà, les van elaborar un grup de 37 voluntaris el passat mes de març al Casal de la Gent Gran “La Llar”.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a