Gironella crea una programació amb les activitats de Nadal

ADIFOLK 

L’agenda compta amb les activitats de les entitats

Un any més l’Ajuntament de Gironella i les entitats municipals sumen forces per oferir una programació d’activitats nadalenques per a tots els públics. Les activitats, que van començar l’1 de desembre s’allargaran fins el 12 de gener.

Com ja és tradició, es tornarà a celebrar el Pessebre Vivent de la Vila de Gironella al nucli històric el dissabte 21 a les 19.00h; el Caga Tió popular el dimecres 25 de desembre a les 11.30h (tothom qui vulgui participar haurà de portar un bastó); l’Arribada del Patge Gercai a la Plaça de l’Estació el diumenge 29 a les 17.30h; i l’Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el diumenge dia 5 de gener a les 18.00h a les Roques del Pont Vell.

Una de les novetats d’enguany son els torneigs de PlayStation FIFA i PlayStation Rocket League per a joves d’entre 8 i 14 anys el primer, i d’entre 12 i 16 el segon, al Local del Blat. La participació és gratuïta, i cal inscriure’s a través de l'APP de Gironella. Anna Ferrer, regidora de Joventut, explica que enguany s’ha volgut fer una prova pilot amb activitats destinades a un públic jove que no encaixa ni en les activitats infantils ni en les d’adults.

A través d’aquest enllaç es pot consultar el programa

amb totes les activitats.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a