La Fireta portarà a la Torre de l’Amo productes fets a mà i una àmplia oferta lúdica i gastronòmica

fireta web

La cita comptarà amb 21 parades, moltes de les quals de la comarca, a més de concerts i una zona de ‘food trucks’ on es podrà fer el vermut, dinar o sopar

La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou serà escenari, aquest cap de setmana, de la cinquena edició de La Fireta, dedicada als productes fets a mà. La cita és itinerant pel Berguedà i aquest any comptarà amb més parades i expositors que mai.

A dins de l’edifici, repartides entre la primera i la segona planta, hi haurà 21 parades, una tercera part de les quals seran del Berguedà. Entre l’oferta s’hi podrà trobar roba, joieria, papereria o objectes de regal, entre altres, molts d’ells elaborats amb productes naturals. Pel que fa a les golfes, s’hi podrà visitar una exposició de Mónica Custodio.

A més a més, com a novetat, s’incorporen una zona gastronòmica amb ‘food trucks’ i l’espai de concerts, que seran al jardí de la Torre. A l’espai gastronòmic s’hi oferiran vermuts, dinars o sopars i hi haurà una zona amb jocs cedits per la llibreria Guinó on es podran estar els nens mentre els pares visiten la Fireta.

Pel que fa als concerts, el primer serà dissabte a les 4 de la tarda amb el grup “We ara us”, i l’endemà diumenge a la mateixa hora hi actuarà “Zel”. El mateix diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, hi haurà una ballada de Swing amb “Bon Hop”. Completaran l’oferta lúdica un taller infantil amb Bernadette Cuxart i Eva Cardona titulat “Crea i estampa el teu llibre d’artista”.

Totes les novetats d’aquesta edició les han presentat avui al matí el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella, Lluís Vall, i la directora de la Fireta, Esther Barniol, que ha assegurat que serà “un espai d’artistes, creadors i dissenyadors”. Tant Vall com Barniol han destacat la bona sintonia que hi ha hagut durant la preparació de la Fireta i n’han volgut remarcar el caràcter “de quilòmetre zero”.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a