Vota per internet per decidir la segona festa local de Gironella

Vota per internet per decidir la segona festa local de Gironella

L'Ajuntament de Gironella promou la participació ciutadana per a escollir la segona festivitat local de la vila, en una votació que comença el dia 30 d'agost i finalitza el 20 de setembre.

 

La regidoria de participació ciutadana de l'Ajuntament de Gironella, conjuntament amb l'empresa wedecide, inicia avui el procés de participació per a escollir la segona festivitat local de la vila.

Els ajuntaments tenen la potestat de poder escollir les dues festes locals, i enguany, com en altres ocasions, s'ha optat per a consultar als gironellencs i gironellenques de quina és la data que prefereixen.

Aquesta consulta es realitzarà a través d'internet, des de la pàgina http://www.wedecide.cat, on es crearà el cide (pregunta). Els vilatans de Gironella que vulguin participar-hi caldrà que es registrin i posteriorment podran votar. Caldrà que siguin majors de 16 anys, requisit per a qualsevol consulta popular.

Les dades es verificaran d'acord amb el padró municipal, i complint estrictament la Llei de protecció de dades de caràcter personal.

Entreu a http://www.wedecide.cat/quin-dia-vols-que-sigui-la-segona-festa-local-de-gironella i voteu!

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a