La Llar de Gironella obre un blog per donar a conèixer les activitats que ofereix

La Llar de Gironella obre un blog per donar a conèixer les activitats que ofereix

Aquest ha estat creat per alumnes dels cursos d'informàtica del Casal de la Gent Gran.

Els alumnes dels cursos d'informàtica del Casal de la Gent gran de Gironella, La Llar, han creat un blog per a donar a conèixer les activitats que es realitzen així com per a compartir les seves experiències .

Amb la col·laboració del professor d'informàtica, Ricard Codina, que ha incorporat l'ús i el funcionament de les xarxes socials en el temari dels diferents nivells d'informàtica, els alumnes han pogut descobrir les múltiples possibilitats de les xarxes socials i adaptar-les a les seves necessitats i a les de la Llar.

La creació d'aquest blog servirà, tant per a contribuir a incorporar les noves tecnologies al col·lectiu de la gent gran, així com poder fer difusió de totes les activitats que s'organitzen a la Llar.

L'adreça del Blog és lallargironella.wordpress.com

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a