Gironella aconsegueix el Segell Infoparticipa per cinquè any consecutiu

0301 infoparticipa web

La web de l’ajuntament ha aconseguit un 87% dels indicadors 

L’Ajuntament de Gironella ha obtingut per cinquè any consecutiu la distinció del Segell Infoparticipa per la transparència de la pàgina web municipal, aconseguint un 87% dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Les dades obtingudes per l’Ajuntament de Gironella es mantenen respecte l’any passat. Enguany han estat distingits 102 ajuntaments –dels 947 que hi ha al país–, cinc consells comarcals i, per primer cop, tres diputacions de Catalunya. Una de les novetats d’aquest any és que només s’han donat per complerts els indicadors –un total de 52– quan la informació es troba totalment actualitzada, és vigent i és de  fàcil accés: és a dir, que l’espai on apareix està ben anomenat i encaminat correctament.

En aquest sentit, David Font, alcalde de Gironella,  es mostra orgullós d’aconseguir la distinció per cinquè any consecutiu i remarca que aconseguir el segell és una mostra de l’aposta per millorar la transparencia i la qualitat de la información.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i, des d’aquest any, també diputacions. Amb aquesta marca de qualitat es certifica que el web municipal publica una informació que facilita saber qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast, entre altres aspectes. 

L’entrega del segell tindrà lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona el proper 13 de març. 


Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a