Última hora Covid-19

Procicat 

Activació Pla Procicat

ÚLTIMA HORA

Seguint les mesures i recomanacions anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, atenent indicacions del departamrnt de Salut, per combatre l’expansió de la Covid – 19 (Coronavirus), l’Ajuntament de Gironella adopta les següents mesures:

ESPAIS I EQUIPAMENTS MUNICIPALS

Informació sobre l'estat dels equipaments municipals:

  • Pavelló esportiu municipal. Tancat.
  • Pista de pàdel. Oberta a partir de dilluns 25 de maig. Reserves a través d'aquest enllaç.
  • Camp d’esports municipal. Tancat.
  • Casal “La Llar”. Tancat.
  • Espai Sant Tomàs. Tancat.
  • Local El Blat. Tancat.
  • Biblioteca municipal. Serveis mínims a partir del 21 de maig. S'ofereix servei de préstec per comanda a b.gironella@diba.cat o trucant al 93 822 80 13 i demanar cita prèvia a través d'aquest enllaç o per correu electrònic. Els retorns es faran a través de la bústia d'entrada. Horari: dilluns, dimecres, dijous i divendres de 17.00h a 20.00h, i dijous de 10.00h a 13.00h
  • Cementiri. Obert amb mesures de seguretat.
  • Oficines muncipals. Del 25 al 29 de maig, obertes amb cita prèvia trucant al 93 825 00 33. A partir de l'1 de juny obertes al públic de dilluns a divendres de 8.15h a 14.15h.
  • Oficina d'atenció al porta a porta. Obertes dimarts de 9.30h a 13.00h.

PLA DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA.

Dilluns 18 de maig s'obre la convocatòria de subvencions directes per empreses, professionals i autònoms de Gironella afectats per la cris de la COVID-19.

Per demanar la subvenció cal presentar una instància genèrica a través de la seu electrònica, adjuntant el formulari de sol·licitud degudament complimentat i tota la documentació necessària.

Bases de la convocatòria

Formulari de sol·licitud. Obrir amb Adobe Reader. Cal descarregar el formulari i omplir-lo amb un lector de formularis (Adobe Reader, Foxit...)

AMPLIACIÓ DE TERRASSES DE BARS I RESTAURANTS

Amb l’entrada a la Fase 1 del pla de desconfinament els bars i restaurant poden obrir les terrasses amb una ocupació màxima del 50% i una distància mínima de 2 metres entre taules. Davant aquestes limitacions, l’Ajuntament de Gironella permetrà ampliar l’espai de terrasses a la via pública, garantint mesures de seguretat pels clients, i aplicarà la gratuïtat a la taxa d’ocupació de la via pública per aquest col·lectiu durant tot l’exercici 2020.

Més informació en aquest enllaç.

FASE 2

Continua vigent l'estat d'alarma i la restricció de mobilitat entre regions sanitàries. A continuació expliquem les principals novetats sobre què es pot fer en aquesta fase:

FAQs Fase 2 

FAQs Fase 2 

En els propers dies, s’anirà informant de com progressivament els diferents serveis municipals van recuperant la normalitat.

Protecció Civil ha elaborat un document on es resolen les preguntes freqüents sobre què podem i què no podem fer.

CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA

Horari habitual. Dilluns, dimecres i divendres de 8.00h a 20.00h. Dijous i dimarts de 8.00h a 15.00h.

Recomanem trucar 93 825 03 21 o contactar a través de l'econsulta a través de la meva salut abans de desplaçar-se al CAP.

LLARS D'INFANTS

La Llar d'Infants Estel Bassacs i la Llar d'Infants Estel Gironella romanran tancades a partir de divendres 13, així com la resta de centres educatius del municipi, tal i com ha anunciat el Govern de la Generalitat.

La preinscripció a les llars d'infants es farà del 18 al 22 de maig. Més informació en aquest enllaç.

RECOLLIDA PORTA A PORTA

Recomanacions sobre la recollida i gestió de residus.

Mesures de seguretat recollida porta a porta

Habitatges amb pacients positius o en quarentena

COMUNICATS

Comunicat 12/03/2019. 9.33h

Comunicat 12/03/2019. 16.00h

Comunicat 13/03/2019. 12.30h

Què podem fer i què no? Protecció civil

BAN. 15/03/2019

Certificat autoresponsable de desplaçament en marc de l'estat d'alarma per la crisi sanitaria per la Covid-19

Posem a la diposició de la ciutadania un document amb l'explicació de totes les mesures adoptades que es pot descarregar a continuació. Mesures econòmiques de suport a les famílies i negocis per reduir l'impacte de la Covid-19

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a