El ple aprova la creació de 3 noves places laborals a l’àrea de Serveis Socials

 0602 cronica ple

Permetrà internalitzar tot el personal i reforçar el servei que s’ofereix directament a la ciutadania



El ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar ahir la modificació de la plantilla de personal per l’exercici 2021. David Font, alcalde, va explicar que aquesta modificació permetrà reforçar la plantilla de Serveis Socials i oferir així un millor servei als ciutadans. En concret una de les places passarà a ser de jornada completa, que es compartirà amb la Fundació Sant Roc, i es crearan 3 places parcials i temporals pel Servei d’Atenció Domiciliaria, ja que amb el canvi de gestió de la residència de l’Hospital Sant Bernabé ha generat problemes de coordinació amb la nova empresa que en dificulten la continuïtat a futur. El SAD estarà format per 5 professionals que ja atenen més d'un centenar de casos diàriament, que ha anat creixent en els últims anys sense que això hagi implicat ampliar les llistes d'espera.

El segon punt de l’ordre del dia va ser la modificació del reglament dels serveis municipals d’abastament d’aigua potable. Font va explicar que s’hi incorporen criteris ecològics d’estalvi d’aigua en cas de sequera, s’estableix el termini per presentar reclamacions dels rebuts i es defineixen els criteris de quines incidències son fuites per poder-se adherir a la tarificació de l’ACA en criteri de fuites, entre altres.

El tercer punt va ser l’aprovació de la modificació de la taxa de les llars d’infants municipals amb els vots a favor de l’equip de govern. Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament, va explicar que la modificació ha estat pactada amb la AFA del centre, i la quota mensual passarà de 118,50€ a 120€, és a dir, patirà un augment d’1,50€ al mes.

L’últim punt de l’ordre del dia va ser la ratificació de l’adhesió al Casal d’Europa del Berguedà i al torn de precs i preguntes, Albert Xoy, cap de l’oposició, va preguntar sobre les noticies en xarxes socials relatives a l’incivisme al municipi. Santi Felius, regidor de Seguretat Ciutadana, va explicar que s’està fent pedagogia des de l’Ajuntament, però que també s’han començat a tramitar expedients sancionadors en els casos en que s’ha identificat als culpables. Felius va afegir que s’està treballant conjuntament amb Mossos d’Esquadra i Agents Locals.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a