L’Ajuntament de Gironella aprova el reglament del coworking Espai9

 0319 coworking

El Ple va aprovar el reglament i les taxes per l’expedició de documents

El nou espai de coworking Espai9, ubicat a Viladomiu Nou, obrirà les portes aquesta tardor a emprenedors per crear un ambient de treball col·laboratiu, i flexible,  basat en la confiança i l’intercanvi d’objectius, valors i relacions entre els seus membres.

L’espai, que compta amb 8 llocs de treball simultanis, 2 sales de reunions, despatx i office,  estarà obert les 24 hores del dia els 7 dies a la setmana i els usuaris en podran fer ús en funció de les quotes que tinguin assignades, que poden ser mensuals, setmanals o diàries. Les persones interessades en ocupar una de les places han d’estar donades d’alta al règim de la Seguretat Social, disposar de CIF de l’empresa i tenir l’alta censal de l’empresa. En els casos que sigui necessari també hauran de presentar l’escriptura de constitució i/o de poders.

Properament s’obriran les sol·licituds, que s’hauran de presentar a l’Ajuntament, a través de la seu electrònica o a la pàgina web espai9.cat, aquestes es valoraran i s’aprovaran per Junta de Govern Local.

Paral·lelament també es va aprovar la taxa per l’expedició de documents, que van de 3cts a 15 cts en funció del tamany i si és en color o blanc i negre.

Tots els punts es van aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció de l’oposició. No hi va haver preguntes per part de l'oposició.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a