Gironella aprova instal·lar calefacció al pavelló esportiu i canviar els tancaments de l’escola Sant Marc de Bassacs

 foto ple 0723

El ple va aprovar la modificació de crèdits per a les inversions del pavelló esportiu i l'escola Sant Marc (foto d'arxiu)

El ple ordinari celebrat el mes de setembre va servir per donar llum verda a la modificació de crèdits necessària per poder tirar endavant dues inversions abans d’acabar aquest any 2018. Concretament, la primera d’elles servirà per canviar per tancaments d’alumini i vidre doble totes les finestres de l’escola Sant Marc de Bassacs, concretament on hi ha les aules de cicle mitjà i superior i sala de mestres. L’edifici, dels anys 70, té uns tancaments que no tenen un bon aïllament tèrmic i feia necessari canviar-los per millorar l’eficiència i la confortabilitat d’alumnes i professors. La inversió té un cost de 28.000 euros que es tiren endavant gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

La segona de les inversions és la instal·lació de calefacció al pavelló esportiu municipal, cada cop amb més activitats d’entitats esportives i extraescolars de centres de primària. L’actual sistema feia anys que no funcionava i calia posar la solució. Així, s’ha optat per un sistema de tubs radiants situats a la part superior del pavelló i que han de permetre assolir unes temperatures de confort per a la pràctica esportiva. El cost de l’actuació està situat 43.500€

L’alcalde David Font va manifestar que ambdues accions eren importants i que es volien portar a terme abans d’acabar l’any. El grup d’ERC a l’oposició va estar d’acord amb les accions, per la qual cosa el punt va ser aprovat per unanimitat de tots els electes presents.

Aquest va ser l’únic punt de l’ordre del dia, a banda de donar compte dels decrets d’alcaldia. En l’apartat de precs i preguntes, el grup municipal d’ERC va demanar si l’equip de govern estava al corrent d’una esllavissada a la zona de Cal Pequeño i de les herbes que estaven creixent amb les pluges. David Font els va respondre que els tècnics estan avaluant l’esllavissada i faran un informe de com procedir.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a