Gironella convoca el primer premi de poesia “Vila de Gironella”

 cromo ajuntament

Les obres es poden presentar fins el 17 de setembre

L’Ajuntament de Gironella ha aprovat les bases del primer premi de poesia “Vila de Gironella”, que se celebrarà el proper 15 d’octubre en marc del Festival de Poesia “Vila de Gironella”, coorganitzat per l’Associació Cultural CalamArts en tinta i l’Ajuntament.

Es convoquen tres categories de premis, la categoria A, per a infants nascuts entre l’any 2008 i 2011; categoria B, per a joves nascuts entre l’any 2004 i 2007; i categoria C, per a persones adultes nascudes l’any 2003 o abans. L’extensió dels treballs presentats ha de ser de mínim 12 versos en les categories A i B, i mínim 300 a la categoria C.

"No podriem entendre un festival de poesia sense un premi que el prestigi, és per això que en omple de satisfacció poder anunciar que després dels èxits acomulats de les darreres edicions del festival, ara aquest creixi i ens consolidi amb l'arribada d'aquest premi.", explica Lluís Vall, regidor de Cultura.

Cada autor només pot presentar una obra candidata al premi enviant un correu electrònic a l’adreá festivalpelt@gmail.com. Les obres han d’estar escrites a lletra 12, Arial i doble espai. A la primer pàgina hi ha de constar el títol i el pseudònim de l’autor, mai el nom. El termini per presentar les obres s’acaba el 17 de setembre.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a