Gironella convoca el segon premi de poesia Vila de Gironella

0530 premi poesia gironella

Les obres es poden presentar fins el 15 de juliol

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Gironella ha aprovat les bases del segon premi de poesia “Vila de Gironella”, coorganitzat per l’Associació Cultural CalamArts en Tinta.  S’hi poden presentar obres originals i inèdites, escrites en llengua catalana o en qualsevol de les seves variants.

En aquesta edició es tornen a convocar tres categories de premis. La categoria A per a infants nascuts entre el 2009 i 2012; la B per a jovent nascut entre el 2005 i 2008; i la C per a persones nascudes abans del 2004. En les dues primeres categories el treball haurà de ser de mínim 12 versos, mentre que a la categoria C haurà de tenir una extensió suficient per integrar un volum, mínim 300 versos.

Lluís Vall, regidor de Cultura, explica que la primera edició va tenir una gran acollida, i afegeix que aquest premi és el complement ideal del Festiavl de Poesia Vila de Gironella.

Les obres s’han d’enviar en un document amb format pdf per correu electrònic a festivalpelt@gmail.com, en PDF, escrites amb Arial 12 i doble espai. A la primera pàgina hi ha de constar el títol i el pseudònim de l’autor, mai el nom. Paral·lelament, s’ha d’adjuntar un altre document amb les dades personals (nom, cognoms, pseudònim, adreça electrònica i telèfon de contacte). A l’assumpte del mail hi ha de constar “2a. Convocatòria PREMI DE POESIA VILA DE GIRONELLA” i la categoria a la qual s’opta. Les obres s’han d’enviar abans del 15 de juliol, i només se’n pot presentar una per autor.

Pel que fa als premis hi haurà un sol guanyador per categoria, que s’anunciarà en un acte el 30 de setembre de 2022. Per a la categoria infantil el premi serà un val de 100€ per a la compra de llibres i/o material escolar, i per la categoria C el premi serà un val de 500€,  la publicació de l’obra guanyadora, i la participació al Festival de Poesia “Vila de Gironella”.

Enllaç a les bases.

 

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a