El Concurs de Garrofes de Gironella arriba a la 25a edició

El Concurs de Garrofes de Gironella arriba a la 25a edició

Més de 500 euros en premis pel 25è aniversari del popular concurs de garrofes en memòria a Maria Domènech.

S’acosta la Fira de la Puríssima i com ja és tradició a la vila de Gironella arriba una nova entrega del concurs de Garrofes, obert a totes les edats i amb tres categories participants, i un seguit de bases que es recullen aquí.

Enguany hi haurà tres premis per categoria (A fins a 12 anys, B de 13 a 17 anys i C a partir de 18 anys) i un premi extraordinari:

Premi extraordinari ‘Maria Domènech’ a la millor garrofa presentada

  • 150 euros

Categoria A

  • Un lot de llibres i trofeu pels tres primers

Categoria B

  • Primer premi: 60 euros
  • Segon premi: 45 euros
  • Tercer premi: 30 euros

Categoria C

  • Primer premi: 100 euros
  • Segon premi: 80 euros
  • Tercer premi: 55 euros

El contingut de les garrofes pot englobar diferents temes, no cal que sigui monotemàtic, però sí que és preferible que gran part del contingut tingui a veure amb esdeveniments succeïts al municipi al llarg de l’any.

La data límit de presentació de garrofes, que poden ser amb pseudònim, és el divendres 28 de novembre de 2014, a les 14:00h, a l’Ajuntament de Gironella.

Totes les persones participants hauran de presentar dos exemplars de les garrofes impreses en full DIN-A4 i a una sola cara, dins d’un sobre tancat on hi haurà de figurar "Concurs de garrofes" i l’edat del concursant.

Dins d’aquest sobre se n’hi haurà d’incloure un altre de tancat amb el lema i l’edat escrit a l’exterior i les dades personals a dins.

Els guanyadors, que hauran de llegir les seves composicions durant l’entrega de premis, es coneixeran durant el mateix acte d’entrega el dilluns 8 de desembre a les 18h al Casal de la Gent Gran, a la plaça Campalans de la vila.

El jurat, que valorarà l’originalitat i la bona estructura gramatical de les garrofes, està format per persones qualificades i el seu veredicte serà inapel·lable. El jurat pot optar per declarar un dels premis desert, si així ho creu convenient.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a