El “Culturiza’t” aposta per un concert de música clàssica a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou

El “Culturiza’t” aposta per un concert de música clàssica a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou

El regidor de cultura explica que el cicle planteja deslocalitzar-se per acostar la cultura a llocs emblemàtics del municipi

La Melanzana Ensemble, una formació que interpreta música clàssica, serà l’encarregada de trencar el gel en aquest nou plantejament que comença el Culturitza’t el proper dissabte, 9 de juliol.

Lluís Vall, regidor de Cultura, ha explicat que en funció del resultat que s’obtingui, el cicle es deslocalitzarà per acostar la cultura en diferents punts emblemàtics de Gironella.

Vall assumeix que és un doble repte perquè també és el primer cop que s’aposta per la música clàssica de la mà d’una formació formada per la soprano, Queralt Aymerich; els violins de Marta Atcher i Mònica Roca; la viola de Julián Enciso; el cello d’Arnau Rovira; el fagot de Matthias Löffelmann, i la tiorba de Carles Blanch.

La Melanzana Ensemble és una formació que va néixer al gener de 2016 amb l’objectiu de portar a casa el treball i esforç de quatre joves del Berguedà i el Bages que formen part del grup i que estudien música a Utrecht i Maastricht, als Països Baixos

La formació que compta amb joves del territori presenta un programa que combina la música barroca i un recull de cançons tradicionals catalanes que esperen transmetre al públic d’una manera alegra, fresca i jove.

Tothom qui ho vulgui pot comprar les entrades anticipades a l’Ajuntament de Gironella i a la Llibreria Guinó a un preu de 6 euros. Aquestes entrades inclouen una visita guiada que s’iniciarà a les 19h del mateix dissabte abans del concert, que començarà a les 20h.

El mateix dia també es podran comprar entrades a taquilla. Per un cantó, la visita guiada a les 19h tindrà un cost de 4 euros i per l’altra, el concert a les 20h també valdrà 4 euros.

El “Culturiza’t” aposta per un concert de música clàssica a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a