El cicle Culturitza’t es reprèn diumenge amb un concert vermut en clau de swing

swing web

L’Església Vella acollirà el concert d’&Swing, format per contrabaix, guitarra i veu, en un concert que el públic podrà acompanyar d’un vermut

Aquest diumenge 20 de novembre, &Swing oferirà un concert vermut a les 12.30 h a l’Església Vella de Gironella.

Després del concert íntim i acústic de Quart Primera, que va acostar les reminiscències del folk,  el cicle Culturitza’t es reprèn amb un combinat de versions d’ara i sempre passades pel sedàs del Swing. El vocalista berguedà David Sais, juntament amb el guitarrista Jordi Martínez i el contrabaixista Pau Barrera, adaptaran temes d’estils i èpoques musicals diverses. Otis Reding, Eric Clapton, Chuck Berry, Norah Jones, B.B. King, Elvis Presley, The Police, Nat King Cole o Queen seran alguns dels clàssics del pop, soul, rock’n’roll i jazz que sonaran diumenge.

En el marc entranyable de l’Església Vella, la formació &Swing interpretarà un seguit de càlides i dolces melodies, amb contrabaix, guitarra i veu, que el públic podrà acompanyar opcionalment d’un vermut.

Les entrades es poden aconseguir anticipades a l’Ajuntament de Gironella a un preu de 5 euros, o a taquilla.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a