Àlex Pérez i Cesk Freixas protagonistes del Culturitza’t del mes de maig

0429 CULTURITZAT

Les entrades anticipades es poden comprar a través de l’APP o a entradium.com

Àlex Pérez i Cesk Freixas son els dos artistes que protagonitzaran el Culturitza’t del mes de maig. Pérez oferirà un concert diumenge 5 de maig a les 12.00h, i Cesk Freixas diumenge 12 a les 18.00h, ambdós al Local del Blat.

Àlex Pérez és un jove músic vidrerenc que estudia sonologia a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc). En format trio ens presentarà el seu primer disc, Indesinenter, un disc artesà i autoeditat. Els seus concerts van més enllà de presentar, creen un espai per teixir, reflexionar, gaudir i compartir, un pont bidireccional entre la música i els oients.

Cesk Freixas celebra aquest 2019 els seus 15 anys sobre els escenaris i ho fa de la millor manera possible: presentant el seu setè treball discogràfic. El músic del penedès es vesteix de festa per presentar-nos Festa Major, un disc amb tretze temes que arriben en un dels moments creatius més brillants, reafirmant-se així com a músic, compositor i autor de referècia al país. Va iniciar la seva activitat com a cantant i escriptor de cançons el 2004. Des d’aleshores i fins a dia d’avui ha publicat set discos i dos llibres, ha guanyat una desena de premis i ha realitzat més de 1.700 actuacions. Aquest 2019 celebra 15 anys de trajectòria professional, i ho fa amb un nou treball, Festa Major, cançons que s’impregnen de paisatges de celebració i que arriben en el seu millor moment creatiu, arranjades per Victor Nin, produïdes per Roger Rodés i masteritzades per Yves Roussel.

Les entrades anticipades, 5€, es poden comprar a través de l’APP de Gironella, o en aquest enllaç. Les entrades a taquilla es podran comprar una hora abans de l’espectacle, 7€.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a