Nou catàleg de camins municipals amb més de 40 vies a Gironella

Nou catàleg de camins municipals amb més de 40 vies a Gironella

L’eina que inventaria el conjunt de vies existents al municipi suma més de 24 quilòmetres

El passat dijous, 14 de gener, l’alcalde de Gironella, David Font, va rebre el diputat d’Infraestructures viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, qui va fer entrega del nou Catàleg de camins municipals de Gironella, una eina que aglutina tot el conjunt de vies existents al municipi.

Font explica que s’han inventariat un total de 40 camins que sumen més de 24 quilòmetres, 24’53 per ser exactes, i tota la informació s’ha conformat en base a la geometria dels camins, la funcionalitat, l’estat de conservació, l’amplada i el tipus de ferm, amb un treball de camp amb visites a totes les vies i dades per al seu posterior processament informàtic.

S’ha confeccionat una fitxa de cada camí amb les seves característiques, un recull fotogràfic i un plànol de situació a escala 1:5.000

L’amplada de la majoria de camins, segons la Diputació de Barcelona, és variable tot i que tots ells són aptes per a vehicles. En referència al ferm, n’hi ha de terra, de rodadora, d’aflorament de roca, d’aglomerat i de formigonat. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a