L'Ajuntament de Gironella signa un acord amb l'Obra Social "la Caixa" per rehabilitar un pis social

conveni caixa gironella

L’objectiu de l’acord és la rehabilitació d'un pis social

L'Ajuntament de Gironella i l’Obra Social “la Caixa” han signat un acord de col·laboració, per un import de 10.000 euros, per rehabilitar un pis social. És el segon pis social que l’Ajuntament de Gironella tindrà a disposició i davant de necessitats puntuals que sorgeixin. El pis està pensat per poder acollir una família de fins a 4 persones, amb tots els serveis disponibles.

L’habitatge, situat a l’Avinguda Catalunya, 2, forma part de la finca on hi havia l’antic escorxador municipal. El pis no compleix les condicions d’accessibilitat i d’habitabilitat necessàries, per la qual cosa s’ha de condicionar. Les obres consisteixen en adequar els recorreguts, una remodelació completa del bany, la implantació del mobiliari de la cuina, l’adequació de la instal·lació elèctrica, la col·locació de doble envidrament a les finestres i es pintarà tot l’habitatge.

La signatura de la col·laboració la van formalitzar l'alcalde de Gironella, David Font, i el director d'Institucions de CaixaBank a la Catalunya Central, Antoni Noguera, els quals van estar acompanyats del director d'Àrea de Negoci del Bages-Solsonès de CaixaBank, Albert Requena, i del director de l'oficina de CaixaBank a Gironella, Antoni Prat.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a