L’Ajuntament de Gironella concedeix 23.300€ a empreses, professionals i autònoms del municipi

 

S’han rebut un total de 90 sol·licituds de subvenció del Pla de Reactivació Econòmica

L’Ajuntament de Gironella ha atorgat les subvencions a empreses, professionals i autònoms del municipi, que formen part del Pla de Reactivació econòmica per fer front a la crisi de la covid-19. El consistori ha rebut un total de 90 sol·licituds de 54 empreses diferents.

Santi Felius, regidor de Promoció econòmica, explica que s’ha acceptat el 78% de les sol·licituds rebudes, i de mitjana s’han atorgat prop dels 340€ per sol·licitud. Els interessats van poder presentar una sol·licitud referent al primer trimestre de l’any 2020, i una pel segon trimestre. Felius destaca que no s’ha exhaurit tot el pressupost, que era de 100.000€, i que s’invertiran una part dels recursos sobrants en accions per impulsar el comerç de proximitat.

El passat mes de maig l’Ajuntament de Gironella va aprovar la convocatòria de subvencions directes per a empreses, professionals i autònoms del municipi afectades per la crisi de la Covid-19. Aquestes subvencions són compatibles amb qualsevol altra prestació, subsidi, ajuda o subvenció destinada a aquesta mateixa finalitat, concedida per l’Ajuntament, altres administracions o ens públics o privats.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a