Comença el curs escolar amb la nova gestió municipal, integral i saludable del menjador

0912 menjador escolarintegrat gironella

El servei s’ofereix, amb cuina des de Gironella, als centres educatius públics de primària i les llars d’infants municipals

 

L’inici del curs escolar a les llars d’infants i centres d’educació primària va arribar amb novetats als centres públics del municipi, amb la nova gestió municipal, integral i saludable del menjador. Des d'aquest setembre, les llars d’infants del municipi, Estel Gironella i Estel Bassacs, l’Escola de Gironella i l’Escola Sant Marc comparteixen el servei.

La cuina central està ubicada a l’Escola de Gironella, que disposa d’una cuina totalment equipada,  i des d’allà es distribueix el menjar a la resta de centres, explica Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament. “L’objectiu d’aquest canvi  es apostar per un model de menjador escolar de municipi, on els infants de Gironella puguin consumir producte de proximitat i ecològic, i que sigui cuinat al municipi”, afegeix Roset.

Aquest projecte, gestionat per l’Ajuntament, compta amb una Comissió de menjador, formada per equips directius dels diferents centres, AFAs i el consistori, i serà l’encarregada de reunir-se amb l’empresa i vetllar pel bon funcionament dels diferents menjadors. A més, també s’alinea amb el projecte Health-G! impulsat l'any passat per uns hàbits de salut i alimentació més saludables.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a