La Diputació de Barcelona realitzarà un estudi per a facilitar la decisió de l'emplaçament de la biblioteca

La Diputació de Barcelona realitzarà un estudi per a facilitar la decisió de l'emplaçament de la biblioteca

A petició de l'Ajuntament de Gironella, l'àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, a través del Servei d'Equipaments d'Espai Públic, realitzarà un estudi de programació per a la Biblioteca Municipal.

Aquest estudi, té com a objectiu, analitzar i valorar les diferents alternatives d'implantació per a la nova biblioteca i la seva execució. S'analitzaran els diferents solars i edificis proposats per a l'Ajuntament i es valorarà la viabilitat tècnica de la seva ubicació i el cost econòmic de cadascun dels casos.

En un termini aproximat de quatre mesos, es disposarà del document final, amb totes les alternatives estudiades, amb els avantatges i inconvenients de cada opció i amb diverses possibilitats d'execució de l'equipament, que facilitarà la presa de decisions dels electes per escollir quin camí a seguir per a desenvolupar el projecte i l'obra posterior.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a