Gironella tornarà a gaudir aquest estiu d'“A les tardes juga al carrer”

juga carrer

La iniciativa arriba a la segona edició després del gran èxit recollit l'any passat

Aquest estiu Gironella s’omplirà d’activitats infantils amb la segona edició ‘A les tardes juga al carrer’. Els jocs i tallers començaran el 27 de juny fins al 7 de setembre, exceptuant el mes d’agost,  i es portaran a terme a la plaça de l’Estació de les 18 a les 20h de la tarda. Es tracta d'activitats gratuïtes i obertes a tothom.

Les propostes tenen per objectiu crear un punt de trobada atractiu al carrer per al més menuts de la ciutat, per promoure els beneficis del joc, treballar la relació amb els altres, impulsar hàbits saludables i ensenyar diferents valors i competències a través de la cooperació, la resolució de conflictes, la diversitat cultural entre d’altres.

Per reforçar aquests elements es comptarà amb la participació de diferents entitats del poble. En aquesta edició hi participaran el Club Petanca Gironella, la Creu Roja del Berguedà i la Biblioteca de Gironella.

Aquest projecte es va estrenar a Gironella amb una valoració molt positiva, que ha aconseguit que es repeteixi enguany.

Per tirar endavant el programa es compta amb el suport de l’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà i el Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà (SSIB) i les professionals dels serveis socials de l’Ajuntament de Gironella, i està desenvolupat per Rural Salut. El programa es pot tirar endavant gràcies a l’aportació econòmica de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Gironella.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a