L’exposició fotogràfica “Escoles d’altres mons “ arriba a Gironella

 0803 escoles altres mons

L’exposició compta amb el suport de la Diputació de Barcelona des del 2006

Divendres 9 de març s’inaugura l’exposició fotogràfica del fotoperiodista Kim Manresa, “Escoles d’altres mons”, un projecte educatiu de sensibilització que pretén aprofundir i consciencia la població sobre el dret de l’educació, la solidaritat, la tolerància, les desigualtats i la diversitat.

A través de 50 fotografies Kim Manresa ens apropa a escoles, mestres i alumnes de més de 30 països d’arreu del món i obre la porta a reflexionar al voltant de l’exigència que l’educació sigui una prioritat per les administracions públiques i organismes internacionals, però també sobre l’esforç de mestres i alumnes per fer realitat el dret a l’educació, malgrat les dificultats.

Aquesta exposició va dirigida a l’alumnat de primària i secundaria, però també al públic del món educatiu, i a tota la ciutadania. Els estudiants de primària i secundària dels centres de Gironella i d’arreu de la comarca realitzaran una visita guiada a l’exposició i rebran material complementari per treballar a les aules. En total, uns 800 alumnes de l’Escola Gironella, l’Escola St. Marc - Bassacs, l’Escola FEDAC Gironella, l’IES Pere Fontdevila, l’Escola Olvan, l’Escola Alfred Mata (Puig-Reig), l’IES Puig-Reig, l’Escola Sta. Eulàlia (Berga) i l’Escola Arrels (Berga), visitaran l’exposició.

En l’acte inaugural, que se celebrarà a les 19.00h, hi assistirà el diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, i l’alcalde de Gironella i regidor d’educació, David Font. Durant la inauguració es farà una visita guiada amb l’escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García. L’exposició estarà oberta fins el 27 de març a la Biblioteca de Gironella.

Podeu consultar el cartell aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a