L’aula associada de música de Gironella es prepara per a començar un nou curs ampliant l’oferta formativa

0607 aula associada musica inscripcio

El període de matrícules de nous alumnes comença el dia 11 de juny

 

El proper curs 2018 – 2019 l’aula associada de música de Gironella ampliarà l’oferta lectiva oferint com a novetat classes d’orquestra de corda, orquestra de vent, i orquestra de guitarres. A més, es continuaran els graus de sensibilització 3, 4 i 5, iniciació 1 i 2, i primer, segon, tercer i quart de nivell elemental.

La matrícula per a nous alumnes comença el proper 11 de juny, i s’allargarà fins el 22 de juny. Els grups de sensibilització 3, 4 i 5 van dirigits a alumnes de P3, P4 i P5, les classes d’iniciació 1 i 2  son per a alumnes de 1r i 2n de primària, i els cursos de nivell elemental van enfocats a alumnes de 4r a 6è de primària,  i d’institut, si s’han iniciat la seva formació més tard. Les matrícules s’hauran de fer a l’Escola de música de Puig-Reig els dilluns, dimecres i divendres de 6 a 8 de la tarda, i es pot descarregar la documentació en aquest enllaç.

El proper curs serà el quart que l’Escola Municipal de Musica de Puig-Reig amplia la seva oferta a l’aula associada de Gironella, ubicada a l’Espai Sant Tomàs. La col·laboració va començar el setembre de 2015, fruit de converses iniciades el 2014 entre l’Ajuntament de Gironella, i l’Ajuntament de Puig-Reig, i finalment, el juny del 2016 es va signar el conveni de col·laboració entre els dos consistoris.

David Font, alcalde de Gironella i regidor d’ensenyament, destaca la bona rebuda que té l’aula associada de música al municipi i confia que tant l’oferta formativa, com el nombre d’alumnes seguiran creixent en els propers anys. 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a