El Consell d’Infants decideix crear una programació de cinema infantil

36C7FE52 5E49 4414 B355 4052955C74A1

En l’acte de cloenda van participar a un room scape sobre el bullying

 

El Consell d’Infants del municipi, format per 11 alumnes de 5è i 6è de les escoles del municipi ha decidit invertir els 6.000€ de pressupost en realitzar sessions de cinema infantil al Local del Blat i crear un room scape sobre la cultura del Gironella.

Les sessions de cine comencen aquest cap de setmana amb la pel·lícula “Wonder” (2017), i s’allargaran els mesos de setembre, octubre i desembre. A cada sessió es projectarà una pel·lícula diferent, totes escollides pels joves consellers. Les següents projeccions seran de la pel·lícula “Los Increibles 2”, “Ralph rompe internet”, “Els futbolíssims”, “Campeones” i “Hotel Transilvania 2”.
Aquestes sessions de cinema son “sense pares”, i algunes de les pel·lícules son pensada per més petits (fins a 8 anys), i altres per més grans (fins 13/14 anys). El preu de l’entrada és de 2€, i també es vendran crispetes per 1€.


L’altre proposta escollida va ser la creació d’un room scape basat en la cultura de Gironella. A principis de mes els alumnes de 5è i 6è de les escoles de la vila van participar en un room scape sobre el bullying al Local del Blat per veure’n el funcionament, ja que ara comença la tasca més complicada, dissenyar i fer realitat la seva idea.


David Font, alcalde de Gironella , valora molt positivament la implicació dels joves al Consell d’Infants i amb el municipi.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a