S’obre la convocatòria d’ajuts per a materials i llibres pel curs 2019/2020

0703 convocatoria llibres

Les sol·licituds es poden presentar fins el 12 de juliol

L’Ajuntament de Gironella, conscient de la problemàtica que pot suposar per algunes famílies l’adquisició de llibres i material escolar, obre la convocatòria d’ajuts per a material i llibres pels alumnes empadronats a Gironella pel curs 2019-2020.

L’objecte d’aquesta convocatòria, tal i com ha explicat la regidora d’ensenyament, Lurdes Roset, és l’atorgament d’ajuts de material i llibres als alumnes empadronats a Gironella i que estiguin matriculats en centres públic o concertats d’educació infantil, primària, i secundària obligatòria, de famílies en situacions de necessitats socials, o econòmiques. El pressupost per aquesta convocatòria s’ha augmentat a 7.500€, per cobrir totes les sol·licituds que compleixen els requisits.

Els ajuts, coordinats amb l’educadora social i les direccions dels centres educatius, es basen en barems diferents als dels protocols d’ajudes de caràcter social, permeten ampliar el ventall de caràcter econòmic de les famílies que hi tenen accés.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 12 de juliol a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, en horari d’atenció al públic, de 8.15h a 14.15h de dilluns a divendres. Es poden consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç.

Descarregar el formulari de sol·licitud. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a