Comença el curs escolar a les llars d’infants de Gironella i Bassacs, amb una nova aula al centre de Gironella

 

L’espai s’utilitzarà aquest any per gaudir de més espais els infants, i per ampliar-ne la matricula si fos necessari

Avui comença el curs escolar a les llars d’infants municipals, i ambdós centres estrenen espais. La Llar d’Infants Estel Gironella disposarà d’una nova aula, i la Llar d’Infants Estll Bassacs tindrà una nova sala de psicomotricitat, compartida amb l’Escola Sant Marc i l’Associació de Veïns del barri.

Aquesta actuació ha permès dotar la Llar d’Infants Estel Gironella d’una nova aula amb un canviador-servei i un dormitori, arribant així a un total de 5 aules i una sala polivalent que també s’utilitza com a menjador. Les obres han tingut un cost de 82.600€, dels quals 50.000€ han sigut a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona, i 16.000€ del PUOSC 2020-2024 de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta nova aula, el nombre total de places disponibles al municipi passa a ser de 98 places escolar, de les quals 72 a Gironella i 26 a Cal Bassacs.

Lurdes Roset, regidora d’Educació explica que en els últims anys hi ha hagut un augment de la demanda de places al centre i la reforma s’ha fet amb la previsió de poder ampliar una línia si és necessari en un futur. Roset destaca que en el cas que durant aquest curs s’haguessin de reduir les ràtios la nova aula ja entraria en funcionament.

Els dos centres han elaborat el pla d’actuació i s’han adaptat als protocols que marca el Departament d’Educació, per garantir la seguretat dels infants i treballadores en la lluita per la prevenció de la Covid-19. A més, com ja es va fer el passat mes de maig, l’Ajuntament ha doblat els torns de neteja i desinfecció dels centres.

aula llar d'infants estel gironella aula llar d'infants estel gironella

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a