Gironella acollirà La Milla del Berguedà, una cursa solidaria amb l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà

milla bergueda gironella

La cursa se celebrarà el 22 de maig a l’Avinguda Catalunya

 

Gironella acollirà el proper 22 de maig “La Milla del Berguedà” la primera cursa inclusiva i solidària amb les persones amb diversitat funcional de la comarca. La iniciativa, liderada per la Fundació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gironella, el Consell Comarcal del Berguedà i els Joves Atletes del Berguedà (JAB).

Com el seu nom indica el recorregut és d’una milla, és a dir, 1.609 metres, tot i que algunes de les categories infantils recorreran 150m (nascuts entre el 2017 i 2019) i els nascuts entre el 2013 i 2016 correran mitja milla, 504m. La inscripció té un preu de 6€ per a persones de fins a 18 anys, i de 12€ per la resta, com a donatiu solidari per l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà.

La cursa està oberta a tota la població, tot i que també s’ha creat un dorsal 0 per aquelles persones que volen col·laborar però no volen córrer la milla, i la figura del corredor solidari, que acompanyarà a persones amb discapacitat al llarg de la cursa.

Miquel Serra, regidor d’Esports, anima a tota la població a participar en aquesta gran festa solidària de l’esport a la comarca.

La data límit per fer les inscripcions és dimecres 18 de maig. Enllaç a la inscripció.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a