La piscina municipal obre les portes dissabte 15 de juny

0611 obertura piscina drone

La temporada de piscina acabarà l’11 de setembre

Dissabte 15 de juny la piscina municipal de Gironella entrarà en funcionament amb una jornada de portes obertes i entrada gratuïta a tots els assistents. Per segon any consecutiu l’horari d’obertura serà de 10.00h a 20.30h, de dilluns a diumenge.

La regidora d’esports, M. Àngels Sallés, ha explicat que aquest any s’han rejuntat els vasos de les piscines i s'han fet millores en el sistema de dosificació de productes químics. A més, i per quart any consecutiu, el servei de socorristes el gestionarà una empresa especialitzada, i hi haurà 3 socorristes tant al matí com a la tarda.

Un any més s’oferiran activitats esportives a la piscina en marc del programa “Estiu actiu” durant el mes de juliol. Dimarts i dijous al matí es farà un curs d’Aquagym de 10.00h a 11.00h, i totes les tardes hi haurà cursos de natació infantil. El primer curs, per a nens que no saben nedar, serà de 16.00h a 16.45, i el segon, per a nens que volen millorar les habilitats aquàtiques, de 17.00h a 17.45h.

Les inscripcions per aquestes activitats s’han de fer a la taquilla de la piscina, i es pot consultar el preu en aquest enllaç.

ABONAMENTS

Els abonaments es podran adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Gironella a partir de dimecres 12 de juny, i a les taquilles de la piscina municipal a partir de diumenge 16 de juny. Com ja és habitual, des de l’ajuntament s’ofereixen bonificacions pels abonaments, i l’entrada gratuïta a partir de 70 anys.

Es poden consultar els preus dels abonaments en aquest enllaç.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a