L’ajuntament ofereix beques esportives per a infants i adolescents

volei gironella 

Les sol·licituds es poden presentar fins el 4 de novembre

L’Ajuntament de Gironella obre una convocatòria d’ajuts per a la realització d’activitats esportives d’infants i adolescents de 3 a 18 anys, empadronats al municipi de Gironella que tinguin dificultats especials per accedir a activitats esportives.

Miquel Serra, regidor d’Esport, explica que aquests ajuts donen l’oportunitat a tots els infants i joves del municipi a participar en activitats esportives, i permeten que l’esport sigui acessible per a tothom. Serra, recorda que les activitats esportives són considerades una eina de cohesió social i alhora de salut.

A més, la pràctica esportiva és considerada una questió de necessitats vitals, i afavoreix la prevenció i integració d’aquells col·lectius en risc d’exclusió social, així com la transmissió positiva de valors personals i socials, com ara la superació, l’esforç, l’empatia…

L’Ajuntament disposa de 2.500€ provinents del programa “Esport per prevenir el risc d’exclusió social”, finançat per la Diputació de Barcelona. Els ajuts cobriran part de les tarifes de les activitats esportives, i els beneficiaris hauran d’assumir la diferència entre el cost total de l’activitat i l’ajut atorgat.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 4 de novembre de 2019 a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.

Es poden consultar les bases de la convocatòria aquí i el formulari de sol·licitud aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a