Gironella tanca la temporada d’estiu amb més de 19.000 entrades a la piscina

 

S’ha registrat una mitjana de 254 entrades a l’equipament per dia, amb una punta màxima de 524 el dia 1 d’agost

La piscina municipal de Gironella va tancar les portes el passat 10 de setembre, finalitzant una temporada marcada per la covid-19 amb més de 3.900 usuaris registrats i un total de 19.395 entrades.

L’equipament va obrir les portes el 25 de juny amb mesures i normativa adaptada per tal de garantir la seguretat dels usuaris i poder complir amb els protocols establerts en aquell moment. Les principals novetats van ser la tramitació dels abonaments i entrades exclusivament per internet i l’existència de franges horàries d’accés, per garantir la neteja i desinfecció d’espais durant diversos cops al dia.

Miquel Serra, regidor d’Esports, valora molt positivament la temporada de piscina i explica que s’han tramitat un total de 524 abonaments , i han accedit a la piscina una mitjana de 254 persones al dia, amb una punta màxima de 524 entrades el dia 1 d’agost. El regidor també agraeix als usuaris la confiança i la col·laboració per fer de la piscina un lloc segur.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a