S’obre la convocatoria anual de beques esportives per a infants i adolescents

 

Les sol·licituds es poden presentar fins el 28 de desembre

L’Ajuntament de Gironella obre una convocatòria d’ajuts per a la realització d’activitats esportives d’infants i adolescents de 3 a 18 anys, empadronats al municipi de Gironella per accedir a activitats esportives amb igualtat d’oportunitats.

Miquel Serra, regidor d’Esports, explica que aquests ajuts donen l’oportunitat a tots els infants i joves del municipi a participar en activitats esportives, i permeten que l’esport sigui acessible per a tothom. Serra, recorda que a dia d’avui les activitats extraescolars estan suspeses, però els beneficiaris d’aquestes beques en podrán gaudir un cop el Procicat permeti recuperar aquests tipus d’activitats.

L’Ajuntament disposa de 8.000€ provinents del programa “Esport per prevenir el risc d’exclusió social”, finançat per la Diputació de Barcelona. Els ajuts cobriran part de les tarifes de les activitats esportives, i els beneficiaris hauran d’assumir la diferència entre el cost total de l’activitat i l’ajut atorgat.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 28 de novembre de 2020 a través de la seu electrònica, o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Recordem que per fer tràmits físics a l’Ajuntament cal demanar cita prèvia trucant al 93 825 00 33 o enviant un Whatsapp al 692 82 08 97

Es poden consultar les bases de la convocatòria aquí i el formulari de sol·licitud aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a