Més de 700 persones omplen la plaça durant les Grans Campanades de Gironella

web campanadesFoto: Joan Bascompte

L’Ajuntament ja pensa en donar continuïtat a la festa

Les Grans Campanades de Gironella van desbordar totes les previsions d’assistència a la plaça de la Vila. Més de 700 persones van gaudir en directe del programa especial elaborat per Televisió del Berguedà i La Xarxa, amb actuacions musicals i un castell de focs al punt de les 12 de la nit. L’Ajuntament està molt satisfet de la resposta de la gent de Gironella i la resta de la comarca, i per això ja pensa en com mantenir aquesta tradició cada any a la plaça de la Vila.

També el ball de l’Orquestra Selvatana va omplir el local del Blat, així com els DJ que van arrodonir la nit i que van convertir la de Gironella en la festa de referència per molts joves de la comarca per celebrar l’entrada d’any.

Cal destacar que els actes van transcórrer sense cap incident i que van ser possibles gràcies a la implicació de l’Ajuntament sumada a l’oportunitat brindada per Televisió del Berguedà i La Xarxa de Comunicació Local de retransmetre’ls per tot Catalunya, a més de la col·laboració entre l’Associació de Joves i Lluís Barniol, de Parèntesis Grup, que van permetre organitzar un magnífic ball de nit.

web placa

web ball

web selvatana 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a