2016: Garantia de present i llavor de futur

2016: Garantia de present i llavor de futur

Començar un nou any és sinònim de nous reptes dibuixats al pressupost municipal

Un pressupost amb més recursos per atendre les necessitats derivades de la crisi, per fomentar l’emprenedoria, impulsar les festes i la cultura, garantir els serveis a totes les persones i per mantenir els carrers i places. I fins i tot també per posar-nos al dia amb les noves tecnologies o per fomentar la participació. Però sobretot és any d’inversions i novetats importants. Renovar l’enllumenat públic, asfaltar carrers i places, ampliar el casal de la gent gran, millorar el local del blat o finalitzar vestidor del camp d’esports municipal, millorar el servei d’aigües o urbanitzar el passeig de Cal Metre. Són inversions que milloren el dia a dia de Gironella.

El més innovador és que, per primera vegada, gairebé 100.000 euros els decidirà tot el municipi

En part ja són reculls de demandes de ciutadans i associacions, però ara arriba el moment de dir-ho de forma més directa. Aquest era un compromís que en les properes setmanes podrem discutir. No deixem passar ara aquesta oportunitat, ara és el moment de ser partícips de les millores per Gironella. Perquè nosaltres podem garantir el present, però decidim plegats la llavor del futur.

CiU Gironella

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a