Tot a punt a Gironella per un pont de Tots Sants terrorífic

web terrorifica

La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou obrirà les portes les nits del 28, 29 i 30 d’octubre amb visites d’allò més inquietants. El 29, a més, arriba una nova edició del Castanyasso

L’associació de Joves de Gironella, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gironella, ha organitzat pels propers dies 28, 29 i 30 d'octubre l’activitat ‘Gironella és terrorífica’, que pretén obrir les portes de la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou en un format diferent a l’habitual: una vintena de joves de l’associació s’encarregaran de guiar els visitants per tots els racons de l’edifici i explicar, amb un punt tètric, les històries que rodegen la colònia. Amb aquesta activitat es busca dinamitzar l’equipament i oferir una activitat divertida per a tots els públics.

La presidenta del grup, Aina Alarcón, va explicar durant la presentació que l’activitat començarà a les sis de la tarda i acabarà a les nou del vespre. Els visitants entraran a l’edifici en grups de vuit persones: el primer dia, adreçat als nens, el preu de l’entrada serà de 3€, mentre que els dies 29 i 20 l’activitat estarà destinada als majors de 16 anys i tindrà un preu de 4€. L’activitat també comptarà amb servei de bar, entrepans i música.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Gironella, David Saborido, explica que ‘Gironella és terrorífica’ “fuig completament del Halloween”, i que per això no hi haurà cap mena de simbologia referent d’aquesta festa. “Aprofitem el context de la colònia per oferir una activitat relacionada amb el terror”, assegura, a més de lloar el fet que “amb aquesta activitat l’associació demostra que no només treballa pels joves, sinó per tots els gironellencs”.

 L’associació de Joves de Gironella s’ha pogut recuperar darrerament de la mà de la regidoria de Joventut, i ara, un cop constituïda legalment, hi ha la intenció és que es pugui acabar fent càrrec de la Festa Grossa del 24 de desembre o, com ja havia fet, del Cap d’Any del municipi. 

El Castanyasso tornarà a omplir de música la nit del 31 

Coincidint amb aquesta terrorífica activitat, el Local del Blat acollirà, la nit del dia 31, una nova edició del Castanyasso, també organitzat per l’entitat juvenil. Aquest any, els protagonistes de la festa seran el Dj Weah, Jordi Véliz i Delostia & Eve. A més, de 2:00h a 3:00h hi haurà més d’una sorpresa.

Podeu consultar el programa clicant aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a