Gironella es prepara per viure un cap de setmana terrorífic

gironella terrorifica

Les antigues Escoles de Viladomiu Vell obriran les portes el 28 i 29 d’octubre amb visites d’allò més inquietants

L’associació de Joves de Gironella, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gironella, ha organitzat per aquest cap de setmana, 28 i 29 d’octubre, l’activitat ‘#Gironella és terrorífica’, a les antigues Escoles de Viladomiu Vell, que obriran les portes en un format diferent a l’habitual.

L’activitat recrearà una escola encantada i és apta per a tots els públics. Els joves de l’associació s’encarregaran de guiar els visitants per tots els racons de l’edifici, seguint un circuit terrorífic i ple de misteri. L’Escola obrirà les portes de 18:00 a 20:00  amb un circuit infantil, pensat per als més petits, i de les 20:00 a les 00:00 amb un circuit per adults.  El preu de l’entrada serà de 2€ per al circuit infantil, i 3€ per al circuit d’adults. A més, hi haurà servei de bar, també gestionat per l’associació de joves, on es vendran begudes, bikinis, creps i entrepans freds.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Gironella, David Saborido, explica que ‘#Gironella és terrorífica’ “fuig del Halloween”, i que no hi haurà cap mena de simbologia referent a aquesta festa. Saborido també destaca que s’aprofita el context de la colònia per oferir una activitat relacionada amb el terror, i així dinamitzar i portar activitats a les diverses colònies industrials de Gironella.

L’associació de Joves de Gironella s’ha pogut recuperar en els últims anys de la mà de la regidoria de Joventut, i ha demostrat que no només treballa pels joves, sinó per tots els gironellencs, i “#Gironella és terrorífica”, n’és un exemple.

 El Castanyasso torna la nit del 31

Coincidint amb aquesta terrorífica activitat, i la celebració de la Castanyada, el Local del Blat acollirà, la nit del dia 31 a partir de les dotze, una nova edició del ja tradicional Castanyasso, també organitzat per l’entitat juvenil. Aquest any comptarà amb la presència dels DJs Miquel del Pozo i Markus Wolf. L’entrada té un preu de 5€ i inclou el “secret jove”.

 Podeu consultar el cartell de la festa aquí.

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a