Gironella ha creat el Consell de Salut

cromo esports04

L’òrgan vetlla pel compliment del Pla Local de Salut

L’Ajuntament de Gironella aprova la creació del Consell de Salut de la vila, un òrgan que té com a objectiu oferir un espai de debat permanent al voltant dels serveis sanitaris que es presten al municipi, així com de les millores que s’hi podrien aplicar.

L’òrgan està format per membres de l’equip de govern, de l’oposició, professionals sanitaris i representats de la ciutadania i entitats municipals, i es regeix pel reglament del Consell de Salut, aprovat per ple el mes de novembre.

El Consell es reunirà, com a mínim, dos cops l’any en sessió ordinària. També es pot reunir de manera extraordinària si ho considera oportú la presidència o si ho sol·liciten una tercera part dels seus membres. En aquest sentit, Teresa Terricabres, regidora d’Atenció Social comenta que “ja s’ha fet diverses reunions telemàtiques per abordar algunes de les prioritats identificades, també de la pròpia pandèmia de la Covid-19.”

La regidora explica que el Consell de Salut és un òrgan consultor, és l’encarregat d’escoltar les peticions de la ciutadania, detectar noves necessitats o accions a millorar sempre en benefici de la salut de la ciutadania com també de fer un seguiment dels objectius (per no tornar a posar accions) del Pla Local de Salut.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a