Gironella inicia un programa pilot d’atenció psicològica per la Covid-19

 0903 SERVEI PSICOLOGIA

El programa neix d’una necessitat social detectada al municipi

L’Ajuntament de Gironella ha posat en marxa un servei especialitzat d’atenció psicològica dirigit a tots els veïns i veïnes del municipi afectats de manera directa i greu per l’emergència sanitària actual, com per exemple, persones que han perdut familiars i no poden fer un procés de dol “normalitzat”, persones grans confinades o altres casos que presentin simptomatologia derivada de la Covid-19, amb la finalitat de capacitar a la persona de majors competències d’afrontament.

“Es traca d’un programa pilot, gratuït pels usuaris”, explica Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, i exclusiu per a vilatans del municipi. “Aquest projecte neix d’una necessitat social detectada per part de l’equip de professionals del CAP, de Serveis Socials, i de les peticions del Consell Local de Salut”, afegeix Terricabres.

El servei es gestionarà des de Serveis Socials, que atendrà i coordinarà les peticions de la ciutadania, tot i que el CAP de Gironella també podrà derivar-hi usuaris.  El servei es pot sol·licitar trucant al 636821171 o al 680534937 , de dilluns a divendres de 9 a 13h.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a