S’obren les convocatòries de selecció de personal a l’àrea de Serveis Socials

0615 convocatoria personal serveis socials 

S’ofereixen 4 places per reforçar la plantilla de Serveis Socials


El ple del mes de juny va aprovar la modificació de la plantilla de personal per l’exercici 2021 per poder reforçar la plantila de Serveis Socials i oferir un millor servei a la ciutadania. L’equip es reforçarà amb un tècnic/a de treball social adscrit a l’àrea d’atenció a les persones, un treballador/a familiar, i 2 auxiliars de la llar del Servei d’Atenció Domiciliaria.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, explica que el tècnic/a de treball social es compartirà amb la Fundació Sant Roc, i afegeix que amb aquesta modificació l’equip del SAD s’ampliarà a 5 professionals que ja etenen més d’un centenar de casos diàriament.

TERMINIS I DOCUMENTACIÓ

Tècnic/a de treball social adscrit a l’àrea d’atenció a les persones. Les sol·licituds es poden presentar fins el 28 de juny a través de la seu electrónica o a l’OAC (amb cita prèvia).

Bases de la convocatòria

 

2 auxiliars de la llar del servei de SAD municipal. Les sol·licituds es poden presentar fins el 21 de juny a través de la seu electrónica o a l’OAC (amb cita prèvia).

Bases de la convocatòria

 

Treballador/a familiar del servei de SAD municipal. Les sol·licituds es poden presentar fins el 21 de juny a través de la seu electrónica o a l’OAC (amb cita prèvia).

Bases de la convocatòria

 
 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a