La Deixalleria Mòbil de Gironella manté la periodicitat mensual i els descomptes per aquest 2016

La Deixalleria Mòbil de Gironella manté la periodicitat mensual i els descomptes per aquest 2016

Una mitjana de 170 persones cada any han usat la Deixalleria mòbil de Gironella al llarg d’aquests 5 anys

El proper divendres, 15 de gener, comença el nou calendari del servei de Deixalleria Mòbil de Gironella que manté les bonificacions en el rebut municipal d’escombraries.

Josep Maria Castellà, regidor de l’àrea de Sostenibilitat, ha informat que el plaç per sol·licitar el descompte per aquest 2016 amb el carnet d’ús de l’any passat finalitza la setmana que ve, el dimecres, 20 de gener.

Tanmateix, Castellà també ha dit que enguany el carnet per seguir amb aquesta iniciativa, molt ben valorada per la ciutadania, es facilitarà a la mateixa deixalleria o a les oficines municipals en horari d’atenció al públic.

La deixalleria mòbil és un servei molt ben valorat pels vilatans i que ajuda en molts casos a tenir els espais de recollida de residus més endreçats

Aquest serà el cinquè any consecutiu que l’Ajuntament de Gironella premia a les persones que reciclen utilitzant el servei de deixalleria mòbil que manté la periodicitat mensual implementada el passat 2015.

Aquí podeu consultar el calendari de recollida per enguany que seguirà efectuant-se a la plaça de l’Estació, d’11h a 13:30h i de 14:30h a 18h.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a